Wanneer je met een groter gezelschap een reis wil maken dan kan het handig zijn om een touringcar te huren. Met z’n allen reizen in een touringcar is naast gezellig vaak ook goedkoper dan het gaan met eigen vervoer. Bovendien hoeft niemand de BOB te blijven, is er geen gedoe met parkeren en wordt je in de meeste gevallen vlakbij de ingang van je bestemming afgezet en ook weer opgehaald op het gewenste tijdstip. Wil jij weten wat het kost om een touringcar te huren voor jouw uitstapje, personeelsfeest, reisje of vakantie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Vul zoveel mogelijk gegevens in, denk hierbij aan bijvoorbeeld de duur van de reis, de route die afgelegd moet worden, het aantal ophaalpunten, de hoeveelheid bagage en de faciliteiten die je wenst te ontvangen aan boord van de touringcar. Krultours.nl zal spoedig een passende offerte uitbrengen en aangeven of aan alle wensen gehoor gegeven kan worden.

Touringcar huren voor elk soort reis

Onze luxe en chique zwarte touringcars staan voor alle denkbare ritten voor je klaar. Of dit nu een ritje is van enkele kilometers of een trip van misschien wel een week. Onze bussen zijn uitgerust met alle luxe die je kunt wensen, er is ook een wc aan boord handig voor langere afstanden. Ook hebben we enkele partybussen tot onze beschikking. Dit zijn touringcars met wat extra’s! Ze hebben namelijk een flinke muziekinstallatie aan boord, een rookmachine en een lasershow. Hierdoor wordt de rit al snel een feestje op zich. Deze touringcars zijn uitermate geschikt voor party vervoer naar bijvoorbeeld een festival, discotheek, concert of ander soort feest.

Evenement, trouwerij, reis, uitstapje of festival en een touringcar huren?

In verreweg de meeste gevallen is het reizen met een grotere groep mensen in een touringcar goedkoper dan wanneer ieder voor zich met eigen vervoer gaat. Bovendien is het samen reizen een stuk gezelliger en er hoeft niemand de BOB te blijven. Onze vriendelijke, representatieve en bovenal gezellige chauffeurs zullen er alles aan doen om de rit naar jullie bestemming zo aangenaam mogelijk te maken. Daarbij zal de chauffeur altijd proberen om zo dicht mogelijk te stoppen bij de ingang en jullie uiteraard ook zo dicht mogelijk bij de uitgang weer op te halen op een afgesproken tijdstip. De touringcars van Krultours.nl worden ingezet voor allerlei gelegenheden. Omdat deze bussen klasse en stijl uitstralen worden ze bijvoorbeeld ook vaak gebruikt op trouwerijen, evenementen en als zakelijk vervoer. Ook rijden ze geregeld als pendeldienst van parkeerplaats naar bestemming en worden ze gebruikt als VIP vervoer voor bijvoorbeeld artiesten.

De touringcar service van Krultours.nl

Reizen per touringcar is een prima oplossing voor veel verschillende soorten reizen en uitjes. Het voordeel is dat iedereen samen reist en dus tegelijkertijd aankomt op de plaats van bestemming. Bovendien hoeft niemand zelf te rijden en kan iedereen dus volop genieten van de reis zelf. Aanvullende wensen kunnen worden opgegeven bij het boeken van de reis of rit. Onze ervaren chauffeurs brengen je veilig en comfortabel naar jullie bestemming en dragen daarnaast zorg voor jullie spullen, onderkomen en andere wensen. Ook qua veiligheid hoef je jezelf geen enkele zorgen te maken in een touringcar. Wist je dat een touringcar één van de veiligste vervoersmiddelen is? Het is niet vreemd dat ook veel scholen gebruik maken van de touringcars van Krultours.nl voor bijvoorbeeld schoolreisjes. Onze bussen zien er altijd keurig netjes uit en worden goed onderhouden.

Altijd een passende offerte

Bij Krultours.nl betaal je nooit teveel voor een touringcar. Wel kun je enkel een touringcar huren inclusief chauffeur. Wanneer je een offerte aanvraagt voor een touringcar rit, uitje of vakantie dan vragen we je zoveel mogelijk informatie met ons te delen. Hoe meer we weten van jouw reisplannen hoe scherper en passender wij de offerte kunnen maken. Je ontvangt dus geen standaard dagprijs maar een prijs die precies is afgestemd op jouw wensen en rit. Wanneer je onze touringcars wilt huren voor een groot evenement, feest of andere belangrijke gebeurtenis bijvoorbeeld voor het vervoer naar een favoriete voetbalwedstrijd met je hele team, wacht dan niet te lang met reserveren van een touringcar. Vooral onze feestelijke partybussen zijn op deze momenten populair en snel volgeboekt.