HUISREGELEMENT KRULTOURS

Om alle ritten van Krultours en Partykrul partybussen vlekkeloos te laten verlopen, hebben wij huisregels opgesteld waar na ondertekening van de orderbevestiging mee akkoord word gegaan.

– Het meenemen van eigen drank in de bus is niet toegestaan. De bus beschikt over een koelkast waarbij de drank gekoeld beschikbaar word gesteld. Voor aanvang van de rit neemt de chauffeur met de opdrachtgever de aantallen door wat er in de koelkast beschikbaar is. De opdrachtgever tekent hiervoor bij akkoord. Aan het einde van de rit telt de chauffeur samen met de opdrachtgever de koelkast na. De geconsumeerde drankjes dienen op dat moment aan de chauffeur betaald te worden. Bij akkoord word hier ook voor getekend.

– Lege blikjes en dergelijke afval graag in de vuilnisbakken of zakjes deponeren die aan de stangen bevestigd zijn.

– Het is verboden om ten onrechte gebruik te maken van de noodhendels, noodhamers en dakluiken. Bij misbruik word de rit direct gestaakt. Om de veiligheid te garanderen dient een ieder zich te gedragen. Bij misbruik is dit niet mogelijk.

– Asociaal gedrag alsmede agressief gedrag is niet toegestaan in de bussen. De chauffeur heeft het recht om de persoon of personen uit de bus te verwijderen als deze zich niet normaal weet te gedragen.

– Het is niet toegestaan om confetti, chips ,nootjes, pinda’s of andere vettigheid mee de bus in te nemen. Mocht dit toch gebeuren en het leidt tot extra schoonmaakkosten dan zullen deze in rekening worden gebracht bij de opdrachtgever.

– Vandalisme aan onze voertuigen en de daarop geleden schade zal ten alle tijden verhaald worden op de opdrachtgever. Hou het netjes en zorg ervoor dat het netjes blijft.

– Het is niet toegestaan om op het meubilair te gaan staan, dansen of springen. Bij constatering mag de chauffeur besluiten om de rit te staken.

– Wanneer er word overgegeven in de bus dan dient men dit zelf schoon te maken. Wanneer dit niet mogelijk is of word geweigerd zal er €50 schoonmaakkosten in rekening worden gebracht. Deze dient gelijk contant aan de chauffeur te worden voldaan.

– Geef tijdig aan de chauffeur aan wanneer iemand niet lekker word of wanneer er een plaspauze ingediend te worden.