Wil je binnenkort een feestelijk ritje afleggen met een groter gezelschap en zoek je nog passend vervoer? Denk dan eens aan het huren van een feestbus bij Krultours.nl! Onze feestbus staat gegarandeerd voor een onvergetelijk feestje onderweg naar je bestemming. Onze feestbus is eigenlijk een luxe touringcar die is omgebouwd en uitgebreid met allerlei feestelijke gadgets. De feestbus is zwart en heeft gedeeltelijk geblindeerde ramen. Er is een flinke geluidsinstallatie aan boord en onder het rijden is het mogelijk om te genieten van een lasershow in de feestbus. Natuurlijk mag er geen bar ontbreken met lekkere koude drankjes. Verder is het mogelijk om ook catering aan boord te laten verzorgen.

Een feestbus is inzetbaar voor verschillende doeleinden

Een ding staat vast bij het huren van een feestbus en dat is het onvergetelijke feest onderweg. Hoe dit feest wordt ingedeeld en uitgevoerd is geheel aan jullie. Op het moment dat de feestbus gereserveerd wordt kunnen direct ook wensen geopperd worden waar wij zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden. Denk bijvoorbeeld aan de soort muziek die gedraaid gaat worden, welke drankjes er niet mogen ontbreken aan boord en natuurlijk waar de feestbus heen rijdt. Een feestbus is inzetbaar voor vele verschillende doeleinden met allemaal hun eigen uitvoering. Een rit op een trouwdag met de daggasten verloopt nu eenmaal anders dan vervoer naar een festival aan de andere kant van het land. Het maakt overigens niet uit hoe lang of kort de reis duurt, een feestbus is altijd inzetbaar voor elke gelegenheid en ieder ritje.

Tips om een feestbus te huren

Natuurlijk is een feestbus van Krultours.nl het ultime festival vervoer, of het beste voertuig dat je kunt wensen wanneer je naar een feest of concert gaat. Maar een feestbus is voor veel meer gelegenheden inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfspresentatie, een personeelsuitje, VIP vervoer of artiestenvervoer. Maar ook als pendeldienst tussen bijvoorbeeld een parkeerplaats en een evenement is onze feestbus prachtig. En wat denk je van schoolkinderen? Hoe stoer is het om met de feestbus op schoolreisje te gaan! Wanneer jij onze feestbussen onderweg tegenkomt weet je direct de reden waarom je voor jouw feest of reis zo’n bus moet huren. Het is niet alleen handig vervoer voor een grote groep mensen, het is direct een rijdende disco waar naar hartelust in gefeest kan worden. Zet jullie eigen muziek op en vertrek al feestend en volledig in de juiste stemming naar jullie bestemming! Ook voor de terugreis staat een leuke afterparty gepland. Het feest stopt namelijk pas wanneer de laatste passagier de feestbus heeft verlaten!

Stijlvolle feestbus met gezellige chauffeur

Onze stijlvolle zwarte feestbussen worden gereden door gezellige chauffeurs. Een chauffeur van een feestbus moet natuurlijk zelf ook wel van een feestje houden. Al bij het binnenstappen in de disco op wielen proef je de ontspannen sfeer. Vraag de chauffeur gerust om een leuke groepsfoto te maken om even te stoppen tijdens de rit voor een pauze. Naast een gezellige chauffeur zijn onze feestbussen uitgevoerd met een dikke geluidsinstallatie, een rookmachine, een prachtige lasershow en ruim opgezette zitjes met een tafeltje tussenin. Jullie zitten dus met de gezichten naar elkaar toe als je niet aan het dansen bent in het gangpad. Bovendien heeft de feestbus een bar aan boord waar de gekoelde drankjes uit geserveerd kunnen worden. In de bus is plek voor maximaal 30 passagiers.

Boek nu want feestbussen zijn snel volgeboekt!

Is er een bekend evenement, een groot festival of een hip feest waar jij met een groter gezelschap naar wilt afreizen in een feestbus van Krultours.nl? Wacht dan niet te lang met het reserveren van onze stijlvolle feestbus. Feestbussen zijn namelijk erg gewild op dit soort momenten en daarom snel volgeboekt. Laat deze kans niet aan je neus voorbijgaan, dat zou toch zonde zijn voor de sfeer onderweg!

Informatie of prijsofferte aanvragen voor het huren van een feestbus

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van onze luxe zwarte feestbussen? Vraag je jezelf af of we ook jouw wensen onderweg in de feestbus kunnen uitvoeren? Wil je meer informatie over deze dienst of een prijsofferte ontvangen voor een bepaalde rit? Vul dan het formulier op onze website in en wij zullen spoedig reageren met een antwoord op de gevraagde informatie.