De chique en stoere zwarte disco bussen van Krultours.nl maken van ieder ritje een belevenis op zich. Ben je op zoek naar uniek vervoer naar bijvoorbeeld een festival, studentenparty of vrijgezellenfeest, huur dan een discobus! Ook voor schoolreisjes is zo’n gezellige bus met disco verlichting de ultieme manier om van A naar B te komen. De kinderen zullen het absoluut geweldig vinden. In de discobus is een compleet ingerichte bar, een professionele geluidsinstallatie en een lichtshow aanwezig. Onze discobus heeft ruimte voor 30 personen.

Zorg voor een feestelijk ritje

Als je een discobus huurt voor bijvoorbeeld een bedrijfsevenement, trouwfeest of vervoer naar een party of festival dan kun je er zeker van zijn dat zowel de heenweg als de terugreis een feestje is. Onze vriendelijke chauffeurs brengen jullie graag met veel plezier naar waar jullie heen willen. Onderweg kunnen jullie zelfgekozen muziek draaien, de lichtshow bewonderen en bovendien drankjes uit onze gekoelde bar nuttigen.

Een stoere zwarte en luxe discobus

Onze stoere zwarte touringcar die omgebouwd is tot een luxe discobus is van alle gemakken voorzien. Daarnaast zal je versteld staan van het goede geluid dat de geluidsinstallatie laat horen. Wanneer dan ook de lichtshow nog aangaat heb je werkelijk een disco in een bus. Al feestvierend, dansend en springend worden jullie vervoerd naar jullie bestemming. Deze rijdende disco zal ook op de weg een hoop bekijks trekken.

De mogelijkheden in onze discobus

Een discobus bij Krultours.nl is te huur voor personeelsfeesten, feestelijk vervoer voor trouwerijen, en vervoer van bijvoorbeeld schoolkinderen. Ook wordt de discobus geregeld gereserveerd als VIP-vervoer. Bij ieder gelegenheidsvervoer worden andere wensen geopperd. Een rit naar een festival verloopt nu eenmaal anders dan feestelijk vervoer van A naar B tijdens een trouwerij bijvoorbeeld. Onze chauffeurs zullen in alle opzichten hun rit aan te passen aan de doelgroep. Ook kun je bij het huren van de discobus jouw wensen kenbaar maken zodat we hier de rit op kunnen aanpassen. Onze discobussen hebben de volgende mogelijkheden om elke rit onvergetelijk te maken:

  • 7000 Watt geluidsinstallatie
  • Karaoke installatie
  • Luxe muziekcomputer
  • Stoere lasershow
  • Led verlichting
  • Bar met gekoelde dranken
  • Catering indien gewenst
  • Ruime zitplaatsen, tegenover elkaar met tafels

 

Heb jij de discobussen van Krultours.nl al gezien?

Ben jij één van onze bussen al eens onderweg tegengekomen? Dan is deze je zeker weten opgevallen. Onze zwarte bussen met gedeeltelijk geblindeerde ramen zien er feestelijk chique uit. Wanneer de lasershow geactiveerd is weet je niet wat je ziet onderweg! Onze bussen trekken gegarandeerd aandacht bij de andere medeweggebruikers. Deze discotheek op wielen is voor ieder gezelschap leuk omdat je bij het huren van de discobus zelf je wensen kunt doorgeven op het gebied van muziek, drank, catering en inrichting van de rit. Het is dan ook niet vreemd dat de partybussen van Krultours.nl geregeld te zien zijn op productpresentaties, als beursstand, of gebruikt worden als promotietour voor zakelijke klanten. Ook voor TV opnames, een fotoshoot of artiestenvervoer is de discobus het ultieme vervoersmiddel net zoals voor een pendeldienst naar een concert bijvoorbeeld.

De gezellige chauffeur brengt het feest op gang

Een chauffeur van een discobus is anders dan een chauffeur van bijvoorbeeld de stadsbus lijn 80 naar het centrum. Onze chauffeurs houden van party! Zij zullen er alles aan doen om al bij het instappen de sfeer erin te brengen en deze tot de laatste kilometers gaande te houden. De chauffeurs van Krultours.nl swingen gezellig mee, maken indien gewenst leuke groepsfoto’s en zorgen er ondertussen voor dat het jullie aan niets zal ontbreken tijdens de reis. Desalniettemin staat de veiligheid natuurlijk bovenaan, de verkeersregels worden in acht genomen om jullie een prettige en zorgeloze rit te bieden.

Een discobus huren?

Wil jij jouw eigen feestje organiseren? Ben je op zoek naar passend vervoer naar een evenement of festival? Of wil jij de show stelen tijdens een bedrijfspresentatie of teamuitje? Huur dan een discobus bij Krultours.nl! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je weten of wij jouw wensen tijdens een rit in onze discobus ook kunnen vervullen? Of misschien wat de prijs is voor de feestrit die jij in gedachten hebt? Vul dan vrijblijvend het formulier in op onze website. Wij streven ernaar om je binnen een werkdag antwoord te geven op je vragen.